DrinksLIFE&STYLE

Preferința între cafea și ceai reflectă personalitatea umană.

Un nou studiu, prezentat pe Study Finds, sugerează că preferința pentru cafea sau ceai poate oferi indicii despre personalitatea unei persoane.

Sondajul efectuat pe 2.000 de adulți americani, împărțit între 1.000 de băutori de cafea și 1.000 de băutori de ceai, a constatat că, dacă ești un consumator de matcha (ceai), este mai probabil să te trezești devreme (54%), preferi activitățile în aer liber (26%), ești ambivert (un echilibru între introvertit și extrovertit) (46%) și te descrii ca fiind “aventuros” (29%).

Cercetătorii au descoperit că cei care preferă cafeaua tind să fie mai energici și mai extrovertiți, în timp ce iubitorii de ceai sunt mai puțin impulsivi și mai atenți la detalii.

Aparent, preferința pentru aceste băuturi poate reflecta și alte trăsături ale personalității, cum ar fi nivelul de stres și preferințele în materie de socializare.

Rezultatele acestui studiu arată că preferințele noastre cotidiene pot dezvălui multe despre cine suntem și cum funcționăm

Aceste descoperiri pot fi utile pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a înțelege cum ne influențează alegerile de zi cu zi comportamentul și personalitatea.

Astfel, cei care se identifică cu o anumită băutură caldă ar putea descoperi că aceasta dezvăluie multe despre ei înșiși.

SURSA: StudyFinds Foto: by Antevasin Nguyen on Unsplash

Articole asociate

Pavaj cu iluzie optică în memoria operei lui János Bolyai la Cluj-Napoca.

Redactia

Budapesta câștigă Premiul european pentru mobilitate 2023.

Redactia

Autobuzul Moșului: Tradiție de Crăciun în Târgu Mureș.

Redactia

Locurile Neașteptate unde Oamenii Adorm și Impactul Asupra Sănătății.

Redactia

Ziua Internațională a Bărbatului. Cine sunt cei mai frumoși bărbați din lume.

Redactia

Coca-Cola folosește inteligența artificială pentru a crea o aromă futuristă.

Redactia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more