CĂLĂTORIIŞTIRI LOCALE

Vacanțe de vară accesibile, cu zboruri directe din 10 orașe, inclusiv Târgu Mureș.

Join UP! lansează vacanțe de vară de la 175 de euro, cu zboruri directe din 10 orașe din România către destinații precum Cipru, Tunisia și Tenerife. Ofertele includ cazare, transfer și asistență turistică.

Tur-operatorul internațional Join UP! aduce vacanțe de vară accesibile în România, începând de la 175 de euro, cu zboruri directe din 10 orașe. Destinațiile-vedetă pentru vara 2024 sunt Cipru, Tunisia, și Tenerife, atrăgând tot mai mulți turiști. Cipru conduce în popularitate, înregistrând peste 20% mai mulți turiști în ultimul an, conform Eurostat.

Turiștii români se orientează și către destinații mai puțin obișnuite, cum ar fi Cipru și Tenerife, datorită dorinței pentru experiențe autentice și diversitate culturală. Ofertele Join UP! includ zboruri directe în regim charter, cazare la hoteluri de calitate, transfer aeroport, ghid, și asistență turistică 24/7.

Zborurile charter vor fi operate din 10 orașe ale României, inclusiv cu plecări din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Suceava, Bacău, Brașov, Târgu Mureș, Oradea și Baia Mare. Majoritatea destinațiilor vor fi operate prin flotă proprie, de SkyUp Airlines, partenerul strategic al touroperatorului, ceea ce poate însemna orare de zbor avantajoase, ce permit turiştilor să petreacă mai mult timp la destinaţie.

,,Rădăcinile noastre internaționale, construite în cei peste 14 ani de existență JoinUP, ne permit să accesăm cele mai bune oferte pentru turiștii români. Oricine merită o vacanță, de aceea operăm plecări din tot mai multe orașe din România și suntem în permanentă extindere. Peste 40.000 de turiști români au mers în vacanță cu noi anul trecut”

Marius Surdu – CEO al Join UP! România.

Turoperatorul lucrează la extinderea ofertei cu mai multe destinații pentru sezonul următor. Pachetele de vacanță beneficiază de garanție bancară în favoarea Ministerului Turismului, asigurând călătoriile conform OUG 2/2018.

Join UP! este în plină expansiune, fiind prezentă în 9 țări din Europa și distribuind pachete turistice prin intermediul a 10.000 de agenții de turism.

SURSA: Join UP! – PR

Articole asociate

Târgu Mureș: Program Special de 1 Mai Anunțat de Primărie.

Redactia

Activitate intensă a Poliției Locale Târgu Mureș pentru menținerea ordinii publice.

Redactia

Cosmin Pop Își Anunță Candidatura pentru Primăria Târgu Mureș într-un Eveniment la Cocoșul de Aur.

Redactia

Marcaje Rutiere Renovate pe Străzile Principale din Târgu Mureș.

Redactia

Forța Dreptei Mureș Își Schimbă Conducerea: Mihai-Dan Farcaș, Noul Președinte

Redactia

Consilierii Aprobă Parteneriat pentru Siguranța Comunității în Târgu Mureș.

Redactia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more