Consiliul Judeţean Mureş

A fost inaugurată noua stație de pompieri de la aeroportul din Târgu Mureș.

Clădirea, complet echipată, va găzdui trei autospeciale de pompieri de mare capacitate pentru aeroport, o ambulanță și un vehicul de intervenție rapidă

Ferenc Péter, președintele Consiliului Județean Mureș, a declarat că dezvoltarea aeroportului va continua, cea mai importantă fiind creșterea capacității terminalului de pasageri.

András Peti, directorul Aeroportului Transilvania Tîrgu Mureș, a declarat că zborurile spre Turcia și Grecia vor continua și în această vară pentru a satisface cererea.
Din păcate, WizzAir nu a putut lansa zborul spre Roma din cauza numărului insuficient de rezervări. În ceea ce privește zborul spre Budapesta de pe aeroportul din Brașov, directorul a spus că nu a fost un concurent, pentru că oricum nu existau pasageri din acea zonă.

SURSA: RTM

Articole asociate

Investiții mari la Secția de Pneumologie din Târgu Mureș.

Redactia

Palatul Culturii din Târgu Mureș Își Redobândește Splendoarea.

Redactia

Consiliul Județean Mureș Investește în Cultură: Renovarea Sediului Ansamblului Artistic Mureșul. Banii pentru cultură sunt o investiție în viitor.

Redactia

Conexiune directă cu Aeroportul: Târgu Mureș introduce o nouă linie de autobuz pentru turiști și localnici.

Redactia

Universitatea de Medicină construiește un liceu și un cămin.

Redactia

Aeroportul din Tîrgu Mureș se modernizează, dar nu poate face vrăji să atragă pasageri.

Redactia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more