PNL MureşŞTIRI LOCALE

Pentru anul care urmează președintele PNL Mureș are un plan de înlocuire a lui Soós Zoltán.

Ciprian Dobre, președintele PNL Mureș, a exprimat preocupările sale cu privire la administrația actuală condusă de Soos, afirmând că aceasta nu reprezintă cu adevărat interesele Târgu Mureșului.

Conducerea filialei județene Mureș a Partidului Național Liberal (PNL) a decis să invite toate organizațiile politice și civile, precum și reprezentanții mediului academic, să prezinte un candidat comun pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș la alegerile municipale de anul viitor. Acest lucru a fost anunțat marți, în cadrul unei conferințe de presă, de către președintele PNL Mureș si actualul prefect al județului Mureș, Ciprian Dobre.

Privind către 2024, Dobre subliniază necesitatea ca Târgu Mureș să se unească și să înlocuiască ceea ce descrie ca o guvernare slabă din ultimii trei ani cu profesionalism, competență și performanță.

PNL Mureș este dispus la dialog și fiecare dintre noi trebuie să pună deasupra intereselor de partid interesul municipiului Târgu Mureș, interesul copiilor, al tinerilor, al vârstnicilor și al tuturor celor care vor să trăiască în acest oraș fără să fie sufocați de gunoaie sau de un trafic inconsecvent și haotic, iar noi toți să trăim împreună, fără să fim împinși la “colțul albastru”.

PNL Mureș

Politicianul a precizat că organizațiile politice și civile din Târgu Mureș ar trebui să desemneze un candidat care să reprezinte o alternativă la actuala conducere a lui Soós Zoltán. In opinia sa, Târgu Mureșul are nevoie de un primar “compatibil cu secolul XXI”.

“Pentru asta, trebuie să punem cu toții (…) mai presus de interesele de partid, mai presus de interesele de partid, interesele Târgu Mureșului, ale copiilor noștri, ale tinerilor, ale vârstnicilor și ale tuturor celor care mai vor să trăiască în acest oraș fără să se înece în gunoaie”

Ciprian Dobre – președintele PNL Mureș.

Ciprian Dobre și-a exprimat convingerea că prin dialog se va putea găsi un candidat comun pentru funcția de primar care să conducă orașul mai bine decât actuala conducere.
El a amintit că la alegerile din 2020, 13 candidați au fost prezentați de partidele din Târgu Mureș împotriva lui Soós Zoltán, un independent. “(…) Târgu Mureșul trebuie să dea dovadă de unitate”, a spus politicianul, potrivit Agerpres.

El a mai spus că Târgu Mureșul poate performa mai bine dacă actuala administrație a orașului va fi înlocuită cu oameni competenți. În opinia sa, PNL, Partidul Social Democrat (PSD), Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și celelalte formațiuni politice au “oameni valoroși”, iar liberalii vor susține persoana care “reușește să îmbine aceste energii”, indiferent de apartenența la un partid.

Sursa: Szekelyhon

Articole asociate

Târgu Mureș: Program Special de 1 Mai Anunțat de Primărie.

Redactia

PNL Târgu Mureș Anunță Candidații pentru Consiliul Local.

Redactia

Activitate intensă a Poliției Locale Târgu Mureș pentru menținerea ordinii publice.

Redactia

Vacanțe de vară accesibile, cu zboruri directe din 10 orașe, inclusiv Târgu Mureș.

Redactia

Anunțarea Proiectelor Câștigătoare în Concursul de Bugetare Participativă din 2024.

Redactia

Cosmin Pop Își Anunță Candidatura pentru Primăria Târgu Mureș într-un Eveniment la Cocoșul de Aur.

Redactia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more