ACTUALITĂŢI

Șanse reale de deschidere în acest an a lotului Chețani – Câmpia Turzii pe autostrada A3.

Progresul lucrărilor depășește 50%, cu peste 650 de lucrători și 500 de utilaje angajate pe șantier

Lucrările la construcția lotului Chețani – Câmpia Turzii de pe autostrada A3 au înregistrat un progres de peste 50% și există șanse reale ca acest tronson să fie deschis circulației până la sfârșitul acestui an. În prezent, pe șantier se afla peste 650 de persoane și se utilizează peste 500 de utilaje pentru diverse activități precum stabilizarea cu lianți hidraulici, umplerea cu material coeziv și balast, amenajările hidrotehnice, turnarea plăcilor de suprabetonare și a elevațiilor, precum și montarea grinzilor și predalelor prefabricate.

YouTube player

Lotul Chețani – Câmpia Turzii se întinde pe o distanță de 15,7 km și este construit de către Asocierea STRABAG SRL – GEIGER TRANSILVANIA SRL în baza unui contract semnat cu Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNAIR), în valoare de aproximativ 420 de milioane de lei. Conform contractului, termenul de finalizare este de 3 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuție. Cu toate acestea, antreprenorul a promis că acest tronson va putea fi utilizat încă de la sfârșitul acestui an, înainte de termenul stabilit inițial pentru finalizare în prima parte a anului 2024.

SURSA: Regionala de Drumuri si Poduri Brasov

Articole asociate

Încărcătoare de mașini electrice pe Autostrada A1.

Redactia

Budapesta câștigă Premiul european pentru mobilitate 2023.

Redactia

Lucrătorii din administrațiile locale se pregătesc de grevă.

Redactia

Franța propune un impozit global pe averea bogaților. Europa mai bogata cu 40 de miliarde de euro, arată un studiu.

Redactia

Președintele USR se adresează Avocatului Poporului.

Redactia

Două noi puncte de trecere a frontierei între Ungaria și România.

Redactia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more