FILME

Continuarea „Avatar” încasări 50.4 milioane USD de la lansarea sa de miercuri.

Continuarea „Avatar”, „Avatar: The Way of Water”, a câștigat 17 milioane de dolari în SUA și Canada în prima zi de lansare. Aceasta se adaugă încasărilor internaționale de box office, care de miercuri totalizau 50.4 milioane USD. Diferența de 13 ani dintre cele două filme a contribuit probabil la succesul peliculei.

„Avatar: The Way of Water” a câștigat 17 milioane de dolari la box office după prima zi pe marile ecrane din SUA și Canada, a anunțat distribuitorul filmului, compania Walt Disney, potrivit Reuters.
Cifrele de box-office de joi pentru America de Nord au fost mai mici decât cele 28 de milioane de dolari câștigate de recenta producție Disney „Black Panther: Wakanda Forever” la premiera sa în cinematografe.
Combinată cu încasările internaționale de box office, continuarea „Avatar” a generat pana acum 50.4 milioane de dolari.

La Hollywood, încă nu este clar dacă „Avatar: The Way of Water” își va putea recupera costurile costisitoare de producție și marketing. Studiourile au împărțit veniturile din box office cu cinematografele, iar regizorul filmului, James Cameron, a declarat pentru GQ că Avatar: The Way of Water va trebui să câștige 2 miliarde de dolari doar pentru a ajunge la rentabilitate.
Avatar: The Way of Water a apărut la 13 ani după ce primul film din serie a încântat publicul cu tehnologia 3D inovatoare și a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, de peste 2.9 miliarde USD în urmă cu ceva ani.

SURSA: Aleph News

Articole asociate

A 31-a ediție a festivalului de film Alter-Native la Târgu Mureș.

Redactia

Festivalul de Film de la Cannes 2023. Lista câștigătorilor Palme d’Or

Redactia

Se lansează un film maghiar inspirat din evenimente reale din Transilvania.

Redactia

La Cluj-Napoca s-a anunţat înfiinţarea Muzeului Cinematografiei din Transilvania.

Redactia

Din 3 iunie filmul românesc de animație “Merge și-așa” va rula si în Târgu Mureș, la Cinema City și Cineplexx.

Redactia

„The Beatles: Get Back”: incredibila mașină a timpului a lui Peter Jackson aterizează pe Disney +.

Redactia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more