ŞTIRI NAŢIONALE

Aproximativ 63.000 de tichete sociale blocate

Aproximativ 63.000 de tichete sociale au fost blocate după ce Fiscul a constatat că veniturile totale ale beneficiarilor depășesc 1.500 de lei, a declarat astăzi Marcel Boloș.

Ministrul delegat pentru Investiții și Proiecte Europene a declarat presei, la Palatul Parlamentului, că veniturile fiecărui beneficiar sunt verificate la Fisc înainte de transferul fiecărei tranșe de tichete sociale, iar cei ale căror venituri totale depășesc pragul de 1.500 de lei vor fi scoși de pe lista beneficiarilor.

Jumătate din costul tichetelor sociale este acoperit din fonduri europene, iar cealaltă jumătate de Trezoreria statului. În cazul în care se prelungește valabilitatea tichetelor sociale, familiile vulnerabile vor continua să beneficieze de acest beneficiu, dar nu și cele ale căror venituri depășesc pensia socială minimă, deoarece aceste persoane nu se încadrează în categoria celor extrem de sărace.

SURSA: marosvasarhelyiradio.ro

Articole asociate

Interesul Studenților Străini pentru Studiile în România în Creștere.

Redactia

Ziua Internațională a Bărbatului. Cine sunt cei mai frumoși bărbați din lume.

Redactia

Autobuz Urban Ecologic Automecanica AM12, Prezentat la Busworld2023.

Redactia

România primește încă 2,7 miliarde de euro din Fondul de redresare al UE.

Redactia

Economii de 2,5 miliarde de lei în acest an prin reformarea sectorului public, estimează Ministrul de Finanțe.

Redactia

Aziluri de bătrâni ilegale. Cum au închis ochii autoritățile?

Redactia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more