Primăria Tg.MureşUDMR Mureş

Se lansează propriul program local “Rabla” în Târgu Mureş.

În ședința de vineri, Consiliul Local Târgu Mureş a aprobat proiectul de hotărâre inițiat de grupul UDMR care vizează posibilitatea casării, de către proprietari, a autoturismelor mai vechi de 10 ani înmatriculate în Târgu Mureş, în schimbul unei bonificații, mentionează edilul şef pe pagina sa de facebook.
Ca urmare, atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice cu domiciliul / sediul în Târgu Mureș, care se înscriu în program sunt eligibili pentru o subvenție de 3.000 de lei dacă își asumă să nu cumpere un autoturism mai vechi de 5 ani în următorii 3 ani.

Foto – economica.net

Anul acesta urmează să fie alocaţi 1,5 milioane de lei pentru lansarea acestui program care are ca scop decongestionarea traficului urban cu cel puțin cinci sute de autoturisme vechi.
Târgumureșenii sunt încurajaţi să profite de această oportunitate pentru ca împreună să avem un mediu mai curat, mai spune edilul sef.

Articole asociate

Concurs de idei pentru noul “Monument al Eroilor Revoluției din Decembrie 1989”.

Redactia

Anunțarea Proiectelor Câștigătoare în Concursul de Bugetare Participativă din 2024.

Redactia

S-a finalizat procesul de nominalizare în organizațiile județene din UDMR Mureș.

Redactia

Marcaje Rutiere Renovate pe Străzile Principale din Târgu Mureș.

Redactia

Containerele Selective SMART își Fac Debutul în Târgu Mureș.

Redactia

Optimizarea Traficului în Târgu Mureș Prin Semafoare Inteligente.

Redactia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more