ACTUALITĂŢIBUSINESSECONOMIEŞTIRI

Kaufland România inaugurează din 15 decembrie, magazinul permanent din stațiunea balneoclimaterică Sovata, județul Mureș.

Acesta este magazinul cu numărul 138 al rețelei naționale Kaufland în România și cel de-al 10-lea hipermarket permanent deschis de companie în anul calendaristic 2020. Deși a fost un an plin de provocări, compania și-a continuat planurile de investiții în România, alocând 300 de milioane euro, direcționate cu precădere spre achiziția de terenuri, modernizarea magazinelor existente, tehnologii noi, expansiune și construcție. Aproximativ 80 de locuri de muncă sunt create de Kaufland în cadrul acestui magazin, ce sprijină dezvoltarea economiei locale. 

Deschis inițial în 2017 sub un format estival, magazinul Kaufland din Sovata a funcționat temporar pe timpul verii, fiind amenajat într-un cort. Ca urmare a succesului în rândul clienților, Kaufland a transformat formatul de magazin într-unul permanent și își așteaptă clienții la aceeași adresă, pe Strada Primăverii, nr. 58, Sovata, jud. Mureș.

Pentru a fi alături de comunitate, odată cu această lansare, Kaufland România donează Casei de Copii Sfântul Ioan din Sovata suma necesară pentru achiziția unui autoturism, pentru a facilita transportul în siguranță a copiilor. În plus, copiii vor primi și cadouri de Crăciun, prin sprijinul acordat de companie Fundației Sfântul Francisc. 

www.pr.gmp.ro

Articole asociate

Cosmin Pop Își Anunță Candidatura pentru Primăria Târgu Mureș într-un Eveniment la Cocoșul de Aur.

Redactia

Încărcătoare de mașini electrice pe Autostrada A1.

Redactia

Budapesta câștigă Premiul european pentru mobilitate 2023.

Redactia

Platforma X intenționează să lanseze o aplicație de streaming asemănătoare cu YouTube.

Redactia

Lucrătorii din administrațiile locale se pregătesc de grevă.

Redactia

Proprietarul Mega Image Cumpără Rețeaua Profi.

Redactia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more