CULTURĂFILME

Primul Trailer MONSTER HUNTER Evidenţiază Lupta Cu Monştrii Giganţi A Lui MILLA JOVOVICH

Primul Trailer MONSTER HUNTER Evidenţiază Lupta Cu Monştrii Giganţi A Lui MILLA JOVOVICH alături de Tony Jaa.

Regizorul Paul W.S. Anderson, forţa principală din spatele francizei Resident Evil şi soţul actriţei Milla Jovovich în viaţa reală, a preluat cârma francizei Monster Hunter, ce este bazat pe jocul video cu acelaşi nume. Iar astăzi, ajungem în sfârșit să vedem viziunea sa în primul trailer al filmului.

Evident, aceasta este prima adaptare a jocului video şi primul trailer, nu numai că dezvăluie distribuția filmului, dar şi confirmă data lansării filmului pentru Decembrie 2020.  Adaptarea live-action a filmului Monster Hunter, vine de la cei de la Constantin Film și Capcom, acesta din urmă fiind în spatele jocului video Monster Hunter pe care se bazează filmul.

Monster Hunter

Milla Jovovich și Tony Jaa, conduc distribuția ce include nume ca T.I.Meagan GoodDiego BonetaRon Perlman și Jin Au-YeungPaul W.S. Anderson, este atât regizor, cât și co-scriitor al scenariului pentru filmul epic, alături de Kaname Fujioka de la Capcom, care a lucrat și la jocul video original, cel care este cooptat ca şi consultant artistic al filmului. Monster Hunter, va urmări aventurile Locotenentului Artemis (Milla Jovovich) și echipa ei (T.I., Good și Boneta) în timp ce încearcă să supraviețuiască într-o lume complet străină, unde monștrii ciudaţi și neobișnuiți cu puteri apar la fiecare pas.

Este plăcut să o revedem pe Milla Jovovich gata de acţiune în mod complet, cu o echipă pregătită bine alături de ea. Având în vedere lumea unică în care se aruncă această distribuție de personaje, sperăm ca Paul Anderson să facă tot posibilul în adaptarea viziunii celor de la Capcom în ceva demn pentru marele ecran.

Există și dovezi în acest trailer.
Totuşi, va trebui să așteptam un alt trailer şi să vedem cum vor reacţiona fanii jocului la această adaptare.

Monster Hunter, este lansat în cinematografe pe data de 30 Decembrie.

YouTube player
MONSTER HUNTER – Trailer

Asta dacă nu cumva va suferi o amânare din cauza situaţiei globale ce a pus pe pauză mai toate producţiile majore ce trebuia să se lanseze anul acesta în cinematografe.

Articole asociate

Muzeul Petőfi din Albeşti, judeţul Mureş, va fi renovat.

Redactia

O stradă ar putea fi numită după poetul Kovács András Ferenc.

Redactia

Oportunități de Finanțare oferite de Primăria Târgu Mureș.

Redactia

3 februarie ultima reprezentație. Rocksuli din Târgu Mureș se închide.

Redactia

Începe sezonul de dansuri populare maghiare pentru tineret la Târgu Mureș.

Redactia

Renovarea Fundației Sapientia din Cluj: Fațadă Restaurată și Transformare în Centru Cultural Modern.

Redactia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more